Motoroptimering

Potentiella besparingar kan uppnås eftersom vi optimerar din motor och gör den mer effektiv. Du kommer ha mindre ”behov” att gasa vilket i sin tur leder till minskad förbrukning. Med en ekonomisk kör stil kan du spara upp till 5 % från en bensinmotor och upp till 8 % från en diesel. Man ska dock förstå att bränslebesparingen är en bi-produkt och ingen garanti. Hur du kör, hur vädret är och vart du kör samt skicket på fordonet spelar en roll i bränsleförbrukningen.

Vi kan, men vi önskar i dom flesta fall att göra det i vår kontrollerade miljö där vi har alla våra specialverktyg och utrustning till vårt förfogande.

Steg 1 optimering har utvecklats för dagligt användande, vi har studerat samtliga modeller och fordon så dom ska klara det dagliga användandet även vid en motoroptimering. Det är även därför vi ibland erbjuder ett lägre effektuttag för vi har sett behovet att skydda din motor och drivlina. För oss är säkerheten viktigast.

Vid enklare verkstadsarbeten och mindre reparationer kommer inte din nya motoroptimering/mjukvara bli ersatt. Däremot så släpper tillverkaren ibland nya mjukvaruversioner som ska fixa till fel som upptäckts (eller om dom fuskat med utsläppen som ni säkert läst om) Skulle det hända dig att mjukvaran skrivs över. Medför detta en kostnad på 1000:-.

I dom flesta fall rör det sig om ca 2-4tim för att justera mjukvaran till ditt fordon. I bland kan det ta längre tid. Vi provkör alltid bilen före och efter samt kontrollerar så bilen inte har några felkoder.

Ett fordon som är i gott skick får normalt bättre eller oförändrade avgastester hos besiktningen efter optimering. Verktygen som används vid besiktning har ingen möjlighet att kontrollera vilken mjukvara fordonet har.

Leverans & Returer

Leverans sker normalt samma vardag som beställningen sker. Skulle Din produkt vara tillfälligt slut kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får Du meddelande om detta. Från att vi har packat varan så tar det cirka 1-4 dagar för DHL att skicka det ditt utlämningsställe.

Fraktkostnaden kan Du se i kassan innan Du bekräftar köpet. DR Performance debiterar en fast fraktkostnad. Frakten är 125:-.
Vid köp överstigande 2500:- levererar vi fraktfritt inom Sverige 

Som konsument har Du, i enlighet med distansavtalslagen, ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela vår kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att Du har mottagit Dina varor från oss. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med faktura eller kopia av den. Du betalar returfrakten. På fakturan anger Du returorsak ångerrätt. Varor får inte returneras mot postförskott eller efterkrav. Dr Performance återbetalar fakturabeloppet när varan är kontrollerad. OBS: Ångerrätt gäller endast då Du har tagit emot varan och själv returnerat enligt ovan.

Ring oss

010-2146230

Skicka ett mail

info@drperformance.se